Alt indenfor trykte kredsløb, stencils, folier og fotografiske film

 

Din foretrukne samarbejdspartner

- når det handler om at turde tage ansvar

Vi vil også gerne være din foretrukne samarbejdspartner, som vi har været og er det for mange siden Møn Print A/S startede i 1965.

Vi er samarbejdspartneren der løser dine arbejdsopgaver omkring trykte kredsløb, stencils og folier, så du kan koncentrere dig om at løse dine andre opgaver.

Vi har 15 faste og stabile leverandører fortrinsvis fra østen, men vi har naturligvis også europæiske leverandører tilknyttet.

Vi har daglig kontakt med vores leverandører, for at sikre vores kunder den bedst mulige service. Denne kontakt med vores leverandører og deres teknikere gør det muligt for os hele tiden at være opdateret på den nyeste teknologi inden for printproduktion.

Når du handler med Møn Print A/S, er vi ikke blot en leverandør, men en pålidelig samarbejdspartner med over 50 års erfaring fra egen produktion og trading. Vi kontrollerer altid produktionsdata grundigt - så fejlmuligheder minimeres betragteligt. Vi produktionsoptimerer altid i henhold til vores kunders og den enkelte opgaves behov.

Vi er altid i dialog med vores kunder og leverandører.

Vores valg af leverandører sikrer at kvalitet, leveringstid og pris hænger sammen. Vi har et højt service- og fleksibilitets niveau.

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date. 

  D-U-N-S: 309728850