Vi tør ta ansvar

Vi har 15 faste printleverandører fordelt over asien og europa. Og hvorfor nu så mange - Jo for hver kunde har jo sine specielle behov, dette kræver en bred vifte af leverandører, for at skaffe netop det du som kunde har behov for.

Derudover har vi 2 faste leverandører af stencils, 2 faste leverandører af fotografiske film i opløsning op til 200.000 DPI samt 2 faste leverandører af folier.

Vi har Danmarks bedste Front End Engineering med mangeårig erfaring med alt fra scanning, dataensretning, prototyper til produktion. Vi råder over software til automatisk databehandling og analyse fra Ucamco, Wise, Mentor Graphics, Altium Designer til mange andre.

Dette gør at vi tør ta ansvaret for alle de produkter vi leverer. Og når tingene ind i mellem går galt, og det gør de jo for os alle, så tar vi ansvaret for det produkt vi har leveret og hjælper med at finde løsningen på problemet.

Vores 500 kunder er primært fra Danmark, Sverige, Polen, Estland, og Litauen. Vi har den hurtigste trading fra faste leverandører i Europa og Østen samt Danmarks bedste prototypeservice.